БУЦА ДЕБЕЉУЦА САКАШЕ ДА ЈАВА ФЛАМИНГО ВО БАЗЕНОТ: Жал ни е за овие птици, иако се од гума! (ВИДЕО)

6 октомври, 2020
дебељуца

Трендот кој полуде многумина жени, а изгледа и некои постарите
На социјалните мрежи се појави видео кое ги полуди сите. Овој смешен момент запаметен од камерата ги насмеа сите, и ќе видите зошто.

Сите сме виделе слики од убави и згодни млади девојки ова и минатото лето на базени со гумени фламинго.

Тренд кој полуде многумина, а изгледа како некои од малку постарите жени.

Имено, на ова видео можеме да видиме малку постара и поисполнета дама која сакаше да го почувствува шармот на розовите фламинга и да ужива во водата и базенот.

Она што не го очекуваше е дека можеби нема да биде толку лесно да се направи, барем не за неа.

Таа се обиде да седне на фламинго што лебди во водата и успеа во тоа по не толку доброто обид.

Токму кога помисливте дека успеала во својата идеја и по неколку секунди прелистување на фламинга, дамата успеа да ја заземе посакуваната позиција и да седне.

Сепак, се чини дека на нејзиното страдање нема крај.

Фламингосот на крај се превртел и жената завршила наопаку во водата.

Видете и самите

: