ДАЛИ НА СЛИКАТА ПРВО ГЛЕДАТЕ МАЖ ИЛИ ЖЕНА? Тест на личноста што ви открива голема вистина

27 септември, 2020
СЕКСССССССССССССССССССССС НАСЛОВНААА

Ова е едно од најпопуларните тестови што открива што навистина сакаме кога станува збор за љубовта и сексот!

Тестовите на личноста откриваат многу за нас, какви се нашите карактери, кои се нашите црти, па дури и какви сме во кревет!

Ова е едно од најпопуларните што открива што навистина сакаме кога станува збор за љубовта и сексот!

Ајде да одиме по ред!

Жени

Ако сте виделе маж за прв пат, тоа значи дека моментално барате партнер и имате многу активно либидо.

Ако веќе сте во врска, вие сте длабоко приврзани за вашиот партнер и тој ви е често на ум.

Жените кои први гледаат жена имаат многу силна самодоверба. Тие се чувствуваат удобно во својата кожа и немаат несигурности во животот, дури ни во сексот.

Мажи

Ако за прв пат го видовте машко лице, загрижени сте за вашата врска со мажите. Може да биде член на семејство, пријател, колега … Исто така е можно дека во моментот сте несигурни.

Ако сте маж и сте виделе жена за прв пат, тоа значи дека барате партнер или сакате да го промените вашиот сегашен партнер. Исто така, ова може да биде знак дека сте преоптоварени со секс. Не брзајте, но оставете работите да се случуваат природно!