Дали сте премногу пребирливи или тој едноставно не е за вас: Прочитајте и проценете сами!

15 октомври, 2020
men-30120851920-830x0

Во потрага по идеален маж за сериозна врска, овие пет фактори можат да ви помогнат да разликувате занемарливи ситници од сериозни проблеми.

Првиот впечаток е најважен

Размислете за неговото однесување на почетокот. Секако дека постои можност мажот да е нервозен на првиот состанок и затоа се однесува невообичаено. Сепак, не заборавајте на златното правило: За време на излегувањето, секој се претставува во најдобро светло.


Совети од семејството и пријателите

Ако вашето семејство или пријатели ве предупредат дека оваа личност не е за вас, не заборавајте да размислите за нивното мислење. Одлуката дали сакате да останете со личноста е целосно ваша. Вие треба да бидете со таа личност, а не со вашите пријатели.

Ако имате впечаток дека сте терапевт на вашиот партнер, нешто не е во ред

Ако мажот со којшто излегувате може да се вознемири за било што , не сфаќајте го тоа лесно. Но, како судите дали тој премногу се вознемирил за ситници или не?

Добро правило што треба да го имате на ум е ова: Да се ​​вознемирите за мали нешта е во ред, се додека можете да се „вратите на реалноста“ во рок од 10 минути.

Дали некогаш сте се запрашале „За што зборува?“

Ако вашата симпатија повремено изразува чудни и нездрави ставови, а не сте сигурни дали се шегува, најдобро би било да дремнете и да размислите уште наутро за необичните работи што ги кажа. Ако сè уште имате непријатно чувство, веројатно вашиот инстинкт не ве залажува. Не можете да живеете живот со личност со која не се согласувате за основните работи.