Дали знаете за што служи „џебот“ на женската долна облека? Ви ја откриваме нивната ВИСТИНСКА цел, ЌЕ СЕ зачудите!

3 октомври, 2020
гакји

Причината зошто ова парче ткаенина е зашиено во внатрешноста на гаќичките е чисто хигиенски.

Малиот џеб од внатрешноста на женската долна облека е на скоро секој пар, и дали некогаш сте се запрашале за што служи

Имено, причината зошто ова парче ткаенина е зашиено од внатрешната страна на алиштата е чисто хигиенско.

Секогаш е направен од памук, и служи како дополнителен заштитен слој во случај на несреќи, секрети и многу други работи.

Затоа, во иднина треба да обрнете внимание секогаш да купувате долна облека што го има овој „џеб“, но и да ја правите од чист памук.