Девојче се снимало како пее, снимката стана хит поради тоа што се случи во позадина!

3 септември, 2020
85ac5caf-7b97-44a7-bc18-cc7154218d7c

Видеото на ТИКТОК на кое девојче се снима како пее стана вирално заради нејзината мајка која и влета во просторијата – преку таванот.

„Ах боже“, извика Лиз Сан Милан пред да се исклучи камерата, а краткиот клип стана хит што го погледнаа скоро пет милиони луѓе за неколку дена.


Лиз изјави дека неодамна се преселила во Љујорк за да оди во училиште за музички театар. Таа беше снимена во домот на нејзините родители за време на пробата, додека нејзината мајка беше на таванот и бараше багаж за да и помогне да се движи.
Се сопна и падна, а камерата на нејзината ќерка го сними тоа.


„Непосредно пред падот можете да ја видите иритацијата на моето лице поради нејзиното паѓање додека знаеше дека снимам“, рече Лиз.


„На таванот има дрвени греди на кои треба да стоиш, но таа се сопна и зачекори право до мене.

Таа додаде дека нејзината мајка не е повредена.

“Отпрвин беше шокирана, но сега е совршено добра. Помина без гребаници”, вели Лиз.

Сè уште има дупка во таванот, рече таа, а татко и работи активно за да го поправи тоа.

Таа исто така откри како ужива во реакциите на нејзините снимки и вели дека коментарите и се допаднале и на нејзината мајка.