ДОЛГО ВРЕМЕ ГО ЧЕКАЛА ОВОЈ ДЕН, НО СЕ ТРГНАЛО НАОПАКУ: ЈА ЗАПРОСИ, А ПОТОА СЕ СЛУЧИ ОВА (ВИДЕО)

27 јуни, 2020
Annotation 2020-06-27 223930

Брендан од Вермонт, САД, ја запроси Кајли, и таа полуде од среќа.

Запросувањето на девојка е еден важен момент за секој човек. Во повеќето ситуации процедурата е иста момчето клекнува, ја запросува девојката, а таа ќе се воодушеви, освен ако немате случаен минувач кој ќе го промени текот на настаните, како што е случај овој пат.

Имено, еден пар имаше непоканет гостин за време овој важен момет. Брендан од Вермонт, САД, ја запросил Кајли, а таа полудела од среќа. Меѓутоа, нејзиниот љубопитен внук , Тристан, имал други намери – да ѕирне во кутијата и да види што има толку интересно во неа.