Фатиле крокодил долг 6 метри, а од него извадиле штотуку изедена девојка

16 јуни, 2020
ујкм

На социјалните мрежи кружи вознемирувачко видео од крокодил што го фаќаат и убиваат лути селани, откако изел 45-годишна жена која ловела риби на блиската река. Шокираните селани го слушнале плачот на несреќната жена и ја гледале во ужас додека влекачот ја грабнал со своите силни вилици и ја влечел во длабочините.

На снимката, се гледа како селаните го отвораат стомакот на крокодилот и ги отстрануваат екстремитетите на жената.