Голата фотка на македонската полицајка го запали регионот!Покажа што НЕ НОСИ под униформата!

29 септември, 2020
насловна хехехеххехе

Полицаецот работи во одделот за гранични работи, а сега се појави контроверзна фотографија.


Внатрешната контрола на полицијата на Северна Македонија покрена дисциплинска постапка против полицајка која беше фотографирана полугола во униформа и ја објави фотографијата на социјалните мрежи.

Како што се наведува, фотографијата, иако е заматена, покажува полициски знак, раскопчана кошула и вратоврска помеѓу градите.
Станува збор за полицаец В.Г., кој бил вработен во Министерството за внатрешни работи пред 11 години, во јануари 2009 година, и работи во Одделот за гранични работи.

Потсетува дека во минатото неколку полициски службеници беа казнувани за такво однесување, бидејќи Внатрешната контрола сметаше дека е прекршен кодексот на етика на однесување, кој мора да го почитуваат сите вработени.