Генијална фотографија го полуде интернетот: Дали го гледате истото што и другите го гледаат?!

23 септември, 2020
ceb88179a1985dafe977

Авторот ја објави на својот Фејсбук профил, па раскажа дека на почетокот не ни забележал дека фатил вакво нешто.

Фотографот Симон Емет сними една неверојатна сцена додека фотографираше во близина на пристаништето во англискиот град Лајм Регис.

Огромни бранови го погодија брегот за време на силна бура, а тој сакаше да го фати тој момент.

На крајот доби нешто необично, а неговото дело го полуде интернетот – многумина многу брзо забележаа дека брановите во комбинација со ветрот прават лице на човек. Го гледате ли?