Гола купува лубеница сред бел ден: Видео кое го полуде регионот!

24 септември, 2020
ср

Сите зборуваат за видеото, кое наводно е направено на патот Панчево, на кое се гледа како привлечна девојка соблечена до кожата излегува од автомобил за да купи лубеница.

Видеото се појави на Твитер и оттогаш се шири со молскавична брзина.

Имено, на видеото се гледа како млада дама излегува од автомобилот во про transparentирен капут. Потоа, со еден удар, тој сам го симнува и го става на ретровизорот, а голата голцајата оди кај продавачот на лубеница. Додека се приближува кон штандот на кој пишува „Ја освојува круната“, девојчето се распрашува за лубеници, а продавачот и служи на најнормален начин како да е само секојдневен клиент пред него, а не убава бринета која нема ниту долна облека

Откако избра лубеница, парите ги предаде на момче, кое потоа ја однесе лубеницата до нејзиниот автомобил.