ХИТ НА СОЦИЈАЛНИТЕ МРЕЖИ! ПОМОШ, ОВАА МОЈАВА ПОЛУДЕ! (ВИДЕО)

4 декември, 2020
397151_screenshot-4_f

Короната принуди многу брачни парови да поминуваат повеќе време заедно, а се чини дека некои не се многу задоволни со тој факт. Еден сопруг сними смешно видео на оваа тема, кое веднаш стана хит.

Додека тој зборува за тоа како убаво се забавува со својата сопруга, тогаш таа му дофрла што треба да стори, тој цело време ги „врти“ листовите хартија на кои ги повикува луѓето за помош затоа што неговата сопруга „полудела“.

Секако, целото видео е направено за да се насмеат малку луѓето кои се најдоа во нова ситуација поради опасниот вирус.

Погледнете го видеото: