Илустрации кои го критикуваат модерното општество

17 октомври, 2020
lajkovi

Сем Бејли е 21-годишен илустратор кој критички се занимава со разни теми кои се дел од современото општество.

Тој создава илустрации што не тераат да размислиме за тоа каков свет создадовме и што значи модерен живот.