Изберете ја вашата мандала и видете каква порака ви крие!

2 септември, 2020
465308478

Секоја од мандалите носи различна, скриена порака за вас. Изберете ја онаа што ве привлече на прв поглед и дознајте што ви кажува овој будистички и хиндуистички симбол на метафизичкиот космос.


Од фотографијата, без многу размислување, изберете ја вашата мандала:


Мандала 1

Амбициозни и праведени

Изборот на оваа мандела значи дека сте некој кој секогаш се обидува да ја направи вистинската работа, а сепак да успеете да го извлечете она што ви треба од неа. Имате навика да дадете се од себе додека извршувате задача или правите нешто за некој близок. Често чувствувате дека не ве ценат доволно и дека никој не гледа колку напор сте вложиле во нешто. Водени сте од јасно чувство за добро и погрешно и вие сте некој кој секогаш е желен за ризик.

Мандала 2

Искрени и интересни

Вие сте некој кој е секогаш искрен, колку и е болно понекогаш. Знаете колку секогаш вреди да се каже вистината и познати сте по своето искрено мислење за сите работи во животот. Поради овој квалитет, вие сте во можност да создадете вистински и долготрајни врски со оние кои ве прашуваат за совет. Вие сте исто така интересна личност, имате најдобри животни приказни и секогаш можете да се насмеете себе си и просторија полна со луѓе.

Мандала 3

Замислени и внимателени

Вие сте некој кој мисли на други луѓе и внимава на нивните потреби. Вие сте желни да знаете и да научите нови вештини. Секогаш сте информирани за сè. Луѓето ви се обраќаат вас за совет. Иако добро се сложувате со скоро сите, имате карактеристична можност да се вклучите во активна и внимателна дискусија со оние кои имаат поинакво гледиште од вас.


Мандала 4

Уникатни и впечатливи

Познати сте по својата единствена и импресивна личност и оставате впечаток на сите што ги среќавате. Познат по својата генијалност, вие сте во можност да најдете излез од секоја ситуација и секогаш имате добра приказна за да избегнете некоја обврска. Имагинативни сте и ги користите своите паметни работи за да создадете уметнички дела кои точно го претставуваат вашиот живот.

Мандала 5

Самоуверени и храбари

Имате самодоверба и точно знаете како да го добиете она што го сакате. Вие сте храбри и ја користите таа ваша одлика да се развивате како личност. Вие сте независни, знаете што сакате, и ако го немате тоа, само одете и ќе го добиете. Знаете дека малку храброст и самодоверба ќе ви донесат сè што сакате.

Мандала 6

Нежни и прилагодливи

Изборот на оваа мандала значи дека сте вистинската мешавина на прилагодливост да ги прифатите туѓите чувства, но исто така и нежноста да одговорите на тие чувства на вистински начин. Поради овие карактеристики, добро се согласувате во социјална средина и имате голема група пријатели кои се обраќаат кон вас кога работите не одат како што треба.
Луѓето со задоволство ве прашуваат за совет, затоа што секогаш ги имате вистинските зборови. Сепак, вашата љубезност не треба да се меша со наивност, затоа што знаете многу добро како да застанете за себе и за другите.