Изгледа како најтешка загатка, а решението е ПРЕСМЕШНО: Дали гледате кој број се бара? (ФОТО)

5 август, 2020
zagatka

Одговорот е пред вас
Прашањето за денешната загатка е: Можете ли да заклучите кој е бројот на паркинг местото каде е паркиран автомобилот?

Огромна бројка на луѓе кикснаа на оваа загатка, а решението е предноставно.


Дали стигнавте до него? Не сеуште?


Ако се предавате, дозволете ни да ви помогнеме. Одговорот е секако 87, бидејќи сите броеви треба да се погледнат од другата страна.