Ја избричи брадата по десет години: Погледнете ја реакцијата на неговата шокирана сопруга!

13 јуни, 2020
carlos-costa-model-3

Коста и неговата сопруга Џена, се заедно седум години, а таа никогаш до сега не го видела својот сопруг без брада.  

Иако сите мажи се одлучуваат за нов имиџ и ги пуштаат своите бради, Коста одлучи да се избричи после 10 години!

Реакцијата на неговата сопруга е урнебесна, а сето тоа е забележано во видеото, коешто неодамна беше поставено на YouTube.

Кога малку подобро го погледна, Џена заклучи дека нејзиниот сопруг, сепак изгледа помладо без брада.

Како изгледа целата ситуација, погледнете во видеото: