Јутубер доби три милиони прегледи за два часа! Погледнете што се случува во ова видео!

12 септември, 2020
ѕт

Индонезиски Јутјубер објави необично видео на својот канал на Јутјуб и за само два часа успеа да собере над три милиони прегледи. – Не очекував толкава популарност.

Видеото го направив од шала и беше наменето за моите придружници кои постојано ме прашуваа кога ќе започнам да објавувам едукативна содржина. Не мислев дека толку многу луѓе ќе го прегледаат тоа – им рече добро познат јутубер за медиумите