Како да го слушате ШЕСТОТО СЕТИЛО: Знаци кои не смеете да ги игнорирате!

5 октомври, 2020
18 test-377999827_1000x0

Ни се случува често да помислиме на некого, а потоа во текот на денот да се сретнеме со таа личност, или да испратиме СМС-порака до некој што не повикал во исто време … Некои го нарекуваат телепатија, некои шесто сетило, други само добра интуиција. Но, има ли нешто повеќе? Ова се знаци дека вашата интуиција не е само интуиција.

1. Предвидевте дека телефонот / мобилниот ќе ѕвони и кој ќе се јави.

2. Чувствувате кога некој близок ви е во неволја.

3. Место во кое никогаш не сте биле, ви е целосно познато.

4. Имате соништа кои се остваруваат.

devojka


5. Допирот е доволен за да почувствувате и да дознаете некои детали за нешто и личност.

6. Редовно кажувате на вашите пријатели што ќе се случи и тоа навистина се случува.

7. Имате чести и живописни соништа кои изгледаат многу реални.

8. Настојувате да се оддалечите од негативноста и да и се посветите на духовноста