Како треба да се однесуваме кога ќе добиеме ново работно место по конкурс?! Па, можеби вака…? (ВИДЕО)

4 октомври, 2020
Untitled-20

Фантастична реакција на девојката која ги доби најубавите вести

Вистинска среќа денес е да се најде работа што е посакувана. Неописливата радост во себе не е лошо да се покаже и јавно.

Како оваа девојка чиј шеф беше воодушевен од реакцијата на својот нов работник откако дозна дека го поминала конкурсот.

На видеото се гледа како девојка мирно излегува од зградата каде ги добила најдобрите можни вести, а потоа гледа наоколу за да се осигура дека нема минувачи.

Кога виде дека е безбедно да покаже што навистина чувствува, започна да пее и танцува.

„Морав да го сторам тоа, но мислев дека никој не ме гледа“, напиша Кеј Кеј, чие видео на TikTok беше прегледано неверојатни 20 милиони пати.