Кога бирате старосватица обрнете внимание на овие работи!

23 септември, 2020
692029905f69eb502addf468649995_w640

Со цел да изберете пријател создаден за таа улога како „чувар“ на вашиот брак, откријте на што треба да обрне внимание секоја идна невеста при изборот на старосватица за венчавка. За време на планирањето на венчавката, старосватицата за венчавката ќе биде ваша пријателка, личност од доверба, помошник, но пред сè некој на кој можете да се потпрете во моменти кога сè ќе биде премногу за вас.

1. Имате заедничко минато со неа

За старосватица, изберете пријателка што ја познавате со години и со која живеете многу. Пријател кој видел многу ваши добри и лоши моменти. Нека биде личност која навистина ве познава и која знае како сте растеле и созревале со текот на годините. Старосватицата мора да биде личност која има место во твоето срце

bride + maid of honor photo ideas | maid of honor wedding photos | wedding  photo ideas | b… | Sister wedding pictures, Wedding picture poses, Wedding  photos poses

2. Одржувате контакт

Старосватицата мора да биде личност со која сте во контакт, а не некоја што не сте ја виделе или сте чуле одамна. Ако не се гледате толку често, но редовно разговарате на телефон или Skype, тоа е во ред, но ако не се сеќавате кога последен пат сте го повикале нејзиниот телефонски број, подобро е да изберете друга личност . Ако изберете личност со која имате долгогодишно пријателство и со која сè уште имате редовен контакт, тоа ќе биде најдобриот избор.

Maid Of Honor Duties: What Is And Isn't Expected - Houston Wedding Blog

3. Таа те разбира

Секој од нас има свои „бубачки“, а секоја идна невеста, додека планира свадба, во одреден момент доживува такво променливо расположение. Старосватица на свадбата мора да биде некој што ве разбира и кој знае кога е време да ве советува и да ве поддржува и кога да ве остави сами. Не сакате лицето кое треба да биде ваша поддршка да биде вознемирено за вашето однесување. Потребен ви е некој кој навистина ве разбира и вашите желби.