КОЛКУ ТРЕБА ДА БИДЕШ ЛУД ЗА ДА ГО СТОРИШ ОВА? Погледнете како ликот со глава скрши 245 ореви за една минута!

2 октомври, 2020
379224_orasi_f

Во морето на чудни рекорди во Гинис последните неколку дена, на социјалните мрежи кружи видео од кршење ореви. Но, не со чекан, или со некоја друга алатка, туку со глава.

Така, С.Навин Кумар од Индија и Мухамед Рашид од Пакистан се најдоа на „бојното поле“. Погледнете кој беше поуспешен. Да не речеме повеќе тврдоглав.

Most Walnuts Crushed With The Head In One Minute – Guinness World Records

Who will win the walnut cracking head-to-head? S.Navin Kumar (India) vs Muhammad Rashid (Pakistan)

Gepostet von Guinness World Records am Montag, 21. September 2020