Користејќи стап и кал, направија куќа и базен среде џунглата: Овие луѓе се неверојатни! (ВИДЕО)

19 јуни, 2020
ерт

Џунглата е навистина прекрасно место за оние кои се навикнати да живеат таму. Опстанокот воопшто не изгледа тежок, кога се гледа од страна. Имено, овие двајца момци, само со помош на стап и кал, направија куќа со базен за целосно уживање!

И ова не е прв пат. Овие момци работат чуда во џунглата, како базени, подземни простории, подземни базени, а сите користат само стап и кал.