КРИЕНКА КОЈА ГО ПОЛУДИ СВЕТОТ: Можете ли да најдете тиква со издлабени очи и уста за помалку од 54 секунди?

22 октомври, 2020
385142_skrivalia-2_f

Само за оние кои имаат остро око.

Во море од тикви можете ли да ја најдете онаа што има врежано лице и очи? Рекордот е 54 секунди, дали можете да го срушите?

Решението погледнете го ТУКА.

Eskişehir escort