Куче нападна мало девојче! Сега цел свет го мрази таткото поради тоа што го направи!

10 септември, 2020
ќерка

Видеото направено во САД покажува како татко стои пред куќа со својата ќерка, на чија ограда има јасна табла за предупредување дека дворот го чува опасно куче.

Сепак, таткото сè уште стои покрај портата, не знаејќи го испровоцира кучето, кое лаеше и ги предупредуваше посетителите да се држат настрана. Бидејќи ниту таткото ниту детето не се засолниле, кучето нашло дупка во оградата и истрчало на улица. Тогаш се случи ужасна сцена.


Наместо да го спаси детето, мажот скокнал на покривот од паркираниот автомобил, и и викал на својата ќерка: „Бегај, бегај“, додека таа врескаше од страв, сè уште стоеше на улицата. За среќа, сопственикот на кучето веднаш излегол надвор и го вратил во дворот.