ЛУЃЕТО СО НЕВЕРУВАЊЕ ЈА ГЛЕДААТ ОВАА СНИМКА: Како е ова возможно? (ВИДЕО)

26 јуни, 2020
Annotation 2020-06-26 181820

Секојдневно на интернет се споделуваат грст интересни снимки кои ги воодушевуваат луѓето, а неодамна стана вирално ова видео од една неверојатна вештина.

Некој го однесе провлекувањето на конец низ главата на иглата на сосема ново ниво – го направи тоа со помош на автомобил.

Конецот го прицврстил за задниот дел од автомобилот, а позади поставил шише со иглата.

Возејќи многу внимателно, успеа да го направи невозможното.

Погледнете: