Мама отиде да се одмори, сега е време тато да го нахрани бебето: Решението ги „сруши“ сите социјални мрежи (ВИДЕО)

12 октомври, 2020
Screenshot_3

Слоганот „снајди се“ е најкреативен кај татковците

Раѓањата носат неопислива радост во семејството, но исто така и во првите месеци, заморот е сразмерен на среќата.

Поделбата на работата помеѓу родителите го олеснува денот исполнет со одговорности.

Што се случува кога мама ќе направи пауза, а бебето треба да јаде?

Погледнете на видеото:

https://www.instagram.com/reel/CFmGvRBCeKF/?igshid=xnvpqajxs668