Мислев дека жена ми е девица и „поштена“: ми се сложи кога ја разбрав вистината, а тек па бројот… !!!

22 јуни, 2020
2254697_profimedia0310983597-1_ls

Еден маж (35) бил разочаран од сопругата со која се запознал пред 15 години.

За него било многу важно што неговата сопруга да не спиела со некој друг пред него. Таа го знаела тоа и затоа лажела дека е девица исто како и тој.

„Немав сексуално искуство како тинејџер затоа што немав самодоверба. Мојата сопруга неодамна призна дека не била девица кога се запознавме и дека ја изгубила невиноста на 16-годишна возраст. Пред мене спиела со тројца мажи. Се чувствувам толку наивно затоа што Јас верував во неа и не можам да ја извадам од главата. Боли да мислам дека била интимна со некој друг освен мене“, се жали мажот.

Тој побарал совет од брачен советник.

“Таа те сака и те избрала за сопругот. Прашањето за сето ова може да ја вознемири, затоа не заборавајте да го избегнете. Наместо тоа, прегрнете ја кога ќе се чувствувате несигурни. Не прашувајте за нејзините минати постапки, ако не сакате да ја изгубите”. го советуваше Деидер Сандерс.