Младоженецот доби непријатно изненадување на првата брачна ноќ, тој веднаш го објави својот развод (ВИДЕО)

19 јуни, 2020
ртррт

Еден маж во Индонезија ја запознал својата сопруга на интернет. Сепак, тој се разведе по само два дена брак, затоа што открил дека неговата „жена“ не е баш таква каква што мислел.

Тие се запознале на Фејсбук, а по неколкумесечно допишување, решиле да се сретнат во живо.

Човекот (именуван Мух за заштита на идентитетот) рече дека, дури и кога се сретнале, ништо не му било сомнително, пренесува порталот „Одити Централ“. Како што тврди, „Мита изгледала убаво“, а неколку недели подоцна, решил да и предложи брак.

Тој го известил семејството за плановите за венчавката, па затоа отишол со родителите во куќата на Мита за да го предаде миразот (околу 1.300 евра).

Тие беа во брак на 2 јуни. Лицето на Мита беше покриено, а ништо не изгледаше сомнително за никого. Никој не се сомневаше во полот на невестата, иако многу луѓе присуствуваа на свадбата.

На првата вечер од бракот, Мух сакал да ги „исполни своите брачни должности“, што Мита ги одбила. Кога го одбиваше следните неколку дена, Мух почна да се сомнева дека нешто сериозно не е во ред.

По втората последователна вечер без „исполнување на брачните обврски“, Мух реши да направи малку истражување и да открие – неговата сопруга е, всушност, маж. Меѓутоа, кога се врати дома, Мита веќе ја немало.

Полн со бес, тој отиде директно во полицијата и ја обвини Мита за измама, објавувајќи го разводот. Полицијата всушност открила маж како се преправа дека е Мита. Неговото име е, всушност, Ади и сè уште не е познато каква казна го чека.