„Мојот дедо е ИСТ Џони Деп“ : Фотографии поради кои многу теоретичари веруваат дека е можно патување низ времето

14 декември, 2020
асдасдасдасд

Фотографијата на Грета „од минатото“ направи вистински бум на Интернет, а потоа се појавија уште неколку фотографии на познати личности како „доказ“ дека патувањето низ времето е „навистина можно“. Погледнете некои од познатите личности кои „живееле“ во минатото. За рускиот претседател Владимир Путин се верува дека е „бесмртен вампир“ и се појавил во минатото дури неколку пати…