На сликата има 11 скриени лица: Можете ли да ги пронајдете за помалку од 20 секунди? (ФОТО)

19 септември, 2020
lica

Некои се многу, многу добро скриени

Бидете внимателни со оваа загатка – ништо не е како што изгледа на прв поглед.

На сликата се скриени 11 лица, а вашата задача, доколку сакате, е да ги пронајдете за помалку од 20 секунди.

Само 10 проценти од луѓето на социјалните мрежи успеаја за помалку од 20 секунди, додека просекот е од 40 до 60 секунди.