Најнечувствителниот знак во хороскопот: Ако ви се приближи дистанцирајте се!

17 октомври, 2020
56648_warning-2284170-1920_f

Најважно за нив е да доминираат во секоја ситуација.

Тој честопати ќе ве повреди со неговата нечувствителност и несовесни зборови. Особено е иритирачки за нивната неможност да ги слушаат другите и да се посветат на туѓите проблеми, а не само на своите.

Тоа е Стрелец.