Најсреќниот питбул во светот: Тој не престанува да се смее дури и додека спие!

4 јули, 2020
дфдфдфдф

Знаеме дека многу кучиња имаат свои среќни моменти, а понекогаш дури и мислиме дека навистина се смеат. Сепак, за некои, насмевката е секогаш присутна! Пит булот, Лејди Корткејк, е единствениот пример на куче кое постојано се чувствува среќно поради нејзината насмевка, која не и се симнува од лицето.


Нејзиниот сопственик вели дека Лејди е особено приврзана кон децата, па затоа уште од бебе игра со својот двегодишен сосед Грант. Таа исто така вели дека овој пит бул ги разубавува животите и на неа и на луѓето околу неа уште од нејзиното посвојување. Нејзините омилени активности се гушкање и спиење, бидејќи спие скоро цел ден, но и тоа го прави со насмевка!