НАПАЛЕНИОТ ЗАЈАК Е НАЈГОЛЕМИОТ ХИТ НА 2020! За час ги пукна сите четири балони, снимката НЕ Е ЗА ОНИЕ СО СЛАБО СРЦЕ! (ВИДЕО)

20 јуни, 2020
Annotation 2020-06-20 000441

Зајакот предизвика лавина смешни и по малку језиви коментари кога неговото видео стана вирално.

Сите сакаме да имаме домашни миленичиња. Не ни е тешко да се грижиме за нив и да ги негуваме.

Животните некогаш можат да ни бидат извор на спокој после напорен ден. Изборот на милениче секогаш е тежок а вообичаено вдомуваме куче или мачка.

Некогаш изборот паѓа и на зајак. Меѓутоа, ова мало зајче од снимката е баш посебно.

Пред него беа наместени балони кои за час ги дупна. Она што е посебно смешно е начинот на кој го направи тоа. Изгледа мислеше дека балоните се женки.

😂😂😂

Gepostet von Nikola Terzić am Donnerstag, 18. Juni 2020

Зајакот предизвика лавина смешни и по малку језиви коментари кога неговото видео стана вирално.