Нова интернет сензација која стана вирална преку ноќ: Што би ставиле вие на зајакот во раце?

17 октомври, 2020
зајаче

Најпознатото зајаче на Твитер. Како всушност сè започна?
Пред помалку од 24 часа на Твитер се појави нова сензација, зајаче направено од разни знаци на интерпункција, кое секогаш држи друг предмет во раката. Зајакот првпат го објави Канаѓанката Одра Вилијамс вчера попладне.

Девојчето кое има околу 9000 следбеници, сигурно не беше свесно колку зајачето ќе стане вирално во секунда.

Копирајте, но заменете го предметот што зајачето го држи во раката – напиша младиот Канаѓанец и така случајно започна нова сензација на Интернет.

Зајакот започна да се шири со неверојатна брзина. Познати личности го поставија, а многумина навистина ја покажаа својата креативност користејќи емотикони.

Се појавија многу духовити решенија:

Сите корисници на познатата социјална мрежа сакаа да откријат кој ја започна оваа нова сензација, а кога наидоа на објавата на Одра, многумина и честитаа.

Ако сакате и вие да учествувате во новиот тренд, копирајте го зајакот и сменете го предметот што го држите во рака.
Споделете ги со нас вашите оригинални дела во коментарите!
(\ _ /)
(• _ •)
/>