Од која планета е ова момче? Ги извртува рацете и нозете како да се направени од гума, a како ја врти главата… (ВИДЕО)

27 септември, 2020
Untitled-126

Не постои нешто што тој не може да го стори со експеримент…

Дваесет и осумгодишниот Никита Гергерт од Москва е вистински „гумен човек“, судејќи според ова видео.

Веќе неколку години, московјанецот ги воодушевува дури и минувачите во парковите кога ќе почне да се растега, па како да се шегува, ги префрла двете нозе над главата додека е во „турско седење“.