ОДИТЕ 60 МЕТРИ ЛЕВО И НАИДУВАТЕ НА ДЕВОЈКА ЗА МАЖЕЊЕ! Вака се „лови“ младоженецот! (ХИТ ФОТО)

15 септември, 2020
374116_selo-234_f

Ова ќе ве насмее …

И покрај популарноста на апликациите за наоѓање нови љубовни парови, сепак можеме да најдеме старомодни начини на барање партнер. Една од најневообичаените во низата на овие реклами е – покана до младоженците да поминат 60 метри и да стигнат до „девојката за мажење“.

На крстосницата, наместо сообраќаен знак, има табла со натпис „Девојка за мажење – 60 метри“, а стрелката го покажува правецот на лево. Коментарот под фотографијата вели „она кога сестра ми ќе ме изнервира“.

Фотографијата брзо стана вирална на социјалните мрежи, а не е познато каде е направена.