Откријте ги вашите најголеми стравови! Што гледате на сликата?

14 септември, 2020
девојце

Погледнете ја сликата – она ​​што прво ќе го видите на неа ќе ги открие вашите најдлабоки стравови и пронајдете ги резултатите подолу.

Девојката

Ако за прв пат видовте девојче на сликата, тоа може да биде показател дека сте искусиле нешто во вашето детство што се обидувате да го потиснете. Настаните од детството оставаат голем белег врз нас, затоа, да речеме, врската со мајка може значително да влијае на емоционална причина.

Пеперутка

Иако пеперутката секогаш е поврзана со нешто убаво, треперење, овој пат симболизира нешто повеќе негативно – почетокот или крајот на нешто. Ако прво видовте пеперутка, можно е да ве оптерети некоја голема можност во животот што ја пропуштивте. Исто така, бидејќи пеперутката е симбол на почетокот и крајот, можно е длабоко во себе многу да се плашите од смрт.

Јагода

Јагодата е прилично лесна за забележување на сликата бидејќи се наоѓа во близина на центарот, а со тоа значи и централното – срцето. Ако за прв пат видовте јагода, може да имате проблем со начинот на изразување љубов во вашето семејство кога сте биле дете.

Исто така, можно е да сте страдале многу поради скршено срце, а големината на јагодата покажува дека имате многу љубов во срцето да им ја дадете на другите. Во исто време, чувствувате дека треба да ги потиснувате своите емоции затоа што страшно се плашите од страдање повторно.

Дрвја

Ако за прв пат ги забележавте дрвјата на оваа слика, тоа покажува дека во вас се случува внатрешен конфликт што сакате да го решите што е можно побрзо.

Особено ако сте ги виделе и двете дрвја истовремено, тоа може да значи дека се плашите од некакво емотивно „раздвојување“.

Мече

Мечето најчесто се поврзува со деца бидејќи оваа играчка често им дава чувство на сигурност на малите деца. Во овој случај, фактот дека првпат го видовте медот на сликата е знак дека сте искусиле нешто што ве повредило како дете, но не сте биле во можност да се утешите и да го преболите, веќе го потиснавте тоа чувство.