Природната форма на вашиот нос непогрешливо го открива вашиот карактер!

27 ноември, 2020
нос

Сите ние имаме различни форми на нос. Некои дури толку многу го мразат што ги користат услугите на пластичен хирург за да го добијат посакуваниот изглед.

Сепак, истражувачите од Универзитетот Бен-Гурион во Израел имаат теорија дека обликот на носот дефинитивно има врска со нашиот карактер.

Откријте што обликот на носот открива за вашиот карактер!