Разлабавете го вашиот мозок со оваа загатка: Можете ли да го најдете далечинскиот управувач?

24 септември, 2020
загатка

На илустрацијата за мебел треба да се најде далечинскиот управувач кој е паметно скриен.

Ако барате малку забава, тогаш оваа загатка е за вас. Илустрацијата е полна со мебел, фотелји, растенија, украси, перници … Ваша задача е да пронајдете далечински управувач. Во просек, луѓето го наоѓаат за 40 секунди, а колку на вас ви треба?

Земете стоперка, повикајте неколку колеги или пријатели и видете кој ќе биде побрз и видете го решението подолу.