Рекордот е 10 секунди: Можете ли побрзо да ја најдете медузата межу пластичните ќеси?

14 септември, 2020
76fec6f88e038dbb91e8


Загатките се одлични за активирање на мозокот и убивање на досада и честопати ги предизвикуваат играчите да го соборат рекордот во брзината на наоѓање одговори. Значи, оваа нова загатка ги предизвикува играчите што е можно побрзо да најдат медуза скриена меѓу пластичните кеси во морето. Само погледнете ја илустрацијата и обидете се да најдете медуза


Просечна личност наоѓа медуза за 17 секунди, додека рекордот е 10 секунди. Медузата е со иста боја како и вреќите фрлени во морето, па затоа е потешко да се најде каде е. Ако не можете да ја најдете, погледнете го долниот лев дел од илустрацијата. Ако сè уште не можете да ја пронајдете, проверете го решението: