СЕ ОБИДЕЛ ДА ГО КИДНАПИРА ДЕВОЈЧЕТО СРЕДЕ БЕЛ ДЕН ВО ПРЕПОЛН РЕСТОРАН: Во целата таа драма се појавил ХЕРОЈ! Погледнете што направил! (видео)

14 септември, 2020
815395_snimak-ekrana-986_ls

Седела во ресторан со својата сестра и четири годишната ќерка, кога од зад грб им пришол еден маж, прескокнувајќи ја оградата. Тој го грабна детето, мајката скокна во тој момент, а потоа мажот од соседната маса реагираше и спречи киднапирање. Погледнете како го стори тоа!