Шокантни фотографии од една венчавка! Веднаш по фотографиите тие се разведоа!

11 септември, 2020
венчавка

Иако на прв поглед ви се чини дека се работи за слики на невестата и младоженецот, всушност „вљубениот пар“ се мајка и син, додека невестата на секоја слика стои настрана.

– Многу ми е жал за сестра ми, единствено утешително е што родителите на младоженецот живеат 1.500 км од нив – вели чичкото, додавајќи дека е шокиран од однесувањето на свекрвата.

– Тие го танцуваа првиот танц наместо да бидат младенци и таа не се оддели од синот ниту за секунда – вели чичкото кој ја закачил сликата на Редит, каде сите се согласиле со неговата проценка, додавајќи дека свекрвата била „морничава“, а некои сугерираат дека тие треба „веднаш да се разведат“.