ШОКАНТНО! Американска компанија измисли Серум за “дигање” на мртви луѓе!!

15 октомври, 2020
ШОКАНТНО! Американска компанија измисли Серум за “дигање” на мртви луѓе!!

Американска фармацевтска компанија измисли серум за оживување на мртви мозочни ќелии. Тестирањата се веќе започнати, иако предходно беа повлечени од Индија од непознати причини.. Видеото во прилог детално ќе Ве информира со оваа новост која ја забранува целата светска медицинска јавност…