Сите лимузини на американските претседатели: Погледнете што имаа и колку чинат !

3 ноември, 2020
лумо

Американските претседателски лимузини секако не се најубави во светот, но секако се крајно напредни. Но, исто така интересно со оглед на тоа колку е вреден „товарот“ што го носат. Благодарение на Ванарама ви донесуваме преглед на претседателските лимузини заедно со нивните цени.