Сите пари ги троши на нив: „Во големи долгови сум но не можам да престам да давам пари на ЕСКОРТ дами“ – вели тој!

13 септември, 2020
ескорт

25-годишен маж анонимно ја сподели својата приказна на Интернет, каде објасни како се случило дека паднал во долгови поради оваа зависност.

„Имам 25 години, работам како програмер и сè уште живеам со моите родители. Признавам дека сум имал репутација на глупак цел живот. Се обидов да одам на состанок многу пати, но девојките секогаш ме гледаа само како пријател“, вели тој.

Неговиот живот се смени минатата есен, кога требаше да имаат прослава во компанијата и секој може да поведе некого со себе, а тој немаше време.

Тој се пожалил на колега од работа, кој му дал број една агенција за придружба.


„Ги поканив, платив за членството и одбрав една девојка од нивната страница, која е убава.

На прославата ја претставив како моја девојка и сите мои колеги беа импресионирани. Компанијата плати за една ноќ во хотел, па отидовме во хотелска соба и имавме секс. Не и реков дека сум невин “, призна младиот човек. Тој вели дека целото тоа задоволство чинело многу пари, но дека вредело. Меѓутоа, откако тој сакал повторно да контактира со истата девојка, тие му рекле дека ја напуштила компанијата и отишла на Филипините, па тој ангажирал друго лице.


Оттогаш, ова момче вели дека имал секс еднаш неделно со дами придружнички, но и дека паднал во големи долгови. „Освен за изнајмување, хотелските трошоци се исто така скапи, а понекогаш плаќам и за вечера. Целата моја плата оди на тоа сега, но како да не можам да застанам. Моите родители сметаат дека имам нормална девојка и сакаат да ја запознаат. Немам храброст да ја кажам вистината “, го завршува признанието ова момче.