Слонот се фати за градите со сурлата и го искина градникот (ВИДЕО)

7 октомври, 2020
slon

Отпрвин на девојчето не и паѓа на памет дека слонот седнал на нејзините гради, но по неколку секунди таа сфати што се случува и почнува да се брани од неговите агресивни „напади“.

Сепак, со оглед на големината, можеби слонот мислеше дека се топки, па сакаше да си игра со нив?