Смеа на денот: Се збуни помегу саксија и средство за дезинфекција! (ВИДЕО)

17 септември, 2020
саксија

Трите основни препораки на сите лекари во светот за време на епидемијата на коронавирус се редовно миење и дезинфекција на рацете, носење маска и социјална дистанца.

Погледнете што направи овој човек ТУКА!

Навикнат на средство за дезинфекција кога влегува некаде во близина на вратата, тој инстинктивно и без да погледне што е тоа, започна да истура сок од машината на раката.

На крајот, тој внимателно ги изми и триеше рацете, додека корисниците на социјалните мрежи пукаа од смеа.