СМРТОНОСНИ ОСИ! Специјалната лабораторија прави ИНСЕКТИ УБИЈЦИ (ВИДЕО)

9 септември, 2020
119055190_925164541648515_7996928332493584933_n

Германската компанија „AMW“ прави инсекти со само една цел: Да го убие штетникот!

Видеото може да го погледнете ТУКА !