Софија се чувствувала многу гладна во авионот,но не смеела да ја соблече маската: Вака го реши проблемот (ВИДЕО)

28 септември, 2020
софија

Жената од видеото мораше некако да најде начин да ги исполни сите мерки околу епидемијата на коронавирус, но и да го задоволи гладот ​​во авионот.

Софија Моисенко (25) од Санкт Петербург летала дома од Сочи, кога се чувствувала многу гладна.

Погледнете на видеото што направила: