СОПРУГАТА ПРАШУВА КАКО ДА ГО НАУЧИ СОПРУГОТ ДА НЕ ОСТАВА ВАЛКАНИ ЧОРАПИ НАСЕКАДЕ!? Еве го одговорот

12 септември, 2020
corapi

Ние им завидуваме на сите што имаат уреден партнер, но валканите чорапи оставени насекаде се предмет на многу караници. Многу креативни решенија, а еве неколку интересни совети дадени на дама со ист проблем.

Послушна сопруга? “Подигни ги! Направи го тоа како и секоја послушна жена! Ха! Јас само се шегувам … Мразам кога го прават тоа !!!” Штрајк „Немој да ги переш па кога ќе те праша каде се неговите чисти чорапи, само одговари: А каде ги остави?“

Man is Smelling His Socks Stock Footage Video (100% Royalty-free) 8058985 |  Shutterstock

1. Можете да ги соберете и да ги ставите во корпа за алишта затоа што го сакате.

2. Можете да го замолите да ги земе и да ги стави во корпа за алишта.

3. Можете да ја ставите корпата за алишта во близина на местото каде што ќе ги извади

4. Можете да направите драма од тоа што ќе се претвори во расправија и нешто за кое постојано ќе се расправате.

5. Штрајк

Socks GIF - Find & Share on GIPHY

Мојот сопруг секогаш ги остава гаќите и чорапите покрај креветот, па јас ја префрлив корпата таму. Сега двајцата се натпреваруваме фрлајќи ги своите валкани алишта од далечина во корпата. Кој собира повеќе поени тој ден има право да одлучи за сексот. Ах, имаше смешни моменти … “

The Farmer's Wife: Socks.....Clean or Dirty???


“Мојот сопруг се соблекуваше и оставаше сè што носеше на подот во бањата. Престанав да го перам. Тој дури и не забележа додека еден ден мораше да оди на работа во валкана, стуткана и миризлива униформа, сфати”.

Dragons' Den Socks GIF by CBC - Find & Share on GIPHY