Страшно видео: Два духа трчаат на сред улица, во близина на бојно поле!

17 септември, 2020
дух

Видеото, кое се појави на социјалните мрежи, наводно покажува два духови во Гетисбург, Пенсилванија, 157 години по познатата битка од Граѓанската војна.

Видеото е снимено од жителот на Њу Џерзи, Грег Јелинг.

Имено, тој возел со своето семејство во близина на историското бојно поле на 2 септември, кога забележал застрашувачка сцена.

Видеото погледнете го ТУКА!